Η Αποστολία Ζώη δέχτηκε θεατρική πρόταση

Η Αποστολία Ζώη δέχτηκε θεατρική πρόταση

Τις δυνάμεις της στην υποκριτικής ετοιμάζεται να δοκιμάσει η Αποστολία Ζώη μετά τι νίκη της στο reality επιβίωσης «Nomads».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, που θα ανέβει τον Φεβρουάριο του 2019 στο θέατρο Παλλάς. Ο ρόλος που της προτάθηκε είναι της Πίτσας, τον οποίο στην ταινία είχε υποδυθεί η Μάρθα Καραγιάννη.

Δεν είναι η πρώτη που η Αποστολία ασχολείται με την υποκριτική καθώς το 2006, μετά την παρότρυνση του Γιώργου Καπουτζίδη πήρε μέρος στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Singles» και το 2009 είχε έναν ρόλο στη σειρά «Η πολυκατοικία».

Επιπλέον, το 2016 είχε πάρει μέρος στο «Your face sounds familiar» του ANT1, στο οποίο έκανε με μεγάλη επιτυχία μιμήσεις διάσημων προσώπων. Με λίγα λόγια, η Αποστολία έχει δείξει ότι «το ’χει» στην τέχνη υποκριτικής.

Το έργο «Ζητείται ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1961 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνιστές τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τους Παντελή Ζερβό, Θανάση Βέγγο, Μάρθα Καραγιάννη κ.ά. Στην επερχόμενη παράσταση στο Παλλάς τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Πέτρος Ζούλιας.

Η Αποστολία Ζώη δεν έχει απαντήσει ακόμα στην θεατρική αυτή πρόταση, αλλά, το σκέφτεται σοβαρά. Μένει τώρα να δούμε αν θα πει το «ναι», ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και στο σανίδι.