Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε τη σχέση Κατσινόπουλου-Φραντζή

Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε τη σχέση Κατσινόπουλου-Φραντζή

Από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του Nomads, είδαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσα στη Δήμητρα Φραντζή και το Γιώργο Κατσινόπουλο που έγινε θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές και social media.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο η Δήμητρα, όσο και ο Γιώργος, ρωτήθηκαν για όσα γράφονται για εκείνους και απάντησαν αινιγματικά καθώς οι δύο δεν έκρυψαν την αδυναμία που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, ωστόσο σε δηλώσεις της η γυμνάστρια χαρακτήρισε τη σχέση της μαζί του «ειλικρινή, σχέση σεβασμού και θαυμασμού».

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο Πρω1νό, η Αποστολία Ζώη και μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε για τον ισχυρισμό της Δήμητρας ότι την έβαλε να εναντιωθεί στον Κατσινόπουλο, είπε: «εγώ να πιάσω την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Εγώ την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… θα κάτσουμε να το πούμε; Αφού το ξέραμε πριν από εσάς, εμείς…». Με την τραγουδίστρια να… επιβεβαιώνει έμμεσα πλην σαφέστατα τις φήμες περί ειδυλλίου.

«Υπήρχε σχέση ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κατσινόπουλο, Αποστολία, το είπανε, το είπανε ανοιχτά», επεσήμανε η Φαίη Σκορδά, με την Αποστολία να καταλήγει: «ε, αφού το είπανε ανοιχτά, να πάω εγώ στην Δήμητρα να πω για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική υπάρχει;».