Η Αποστολία Ζώη ανακοίνωσε την νέα της θεατρική δουλειά!

Η Αποστολία Ζώη ανακοίνωσε την νέα της θεατρική δουλειά!

Φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και στον χώρο της υποκριτικής και όχι άδικα αφού άλλωστε μας το έχει αποδείξει πολλές φορές με το ταλέντο της.

Μάλιστα, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” στο θέατρο Παλλάς, αλλά και η Αποστολία Ζώη στο ρόλο της Πίτσας – Κίτσας, η τραγουδιστρια ετοιμάζετε να ξανά ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και από τα Insta stories, η Αποστολία ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην παράσταση Toc – Toc, δείχνοντας μας τις πρώτες πρόβες, την φωτογράφιση για την αφίσα αλλά και την ανάγνωση του έργου που έκαναν στο θέατρο ΗΒΗ όλοι οι συντελεστές μαζί.

Η Αποστολία Ζωή μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι η παράσταση θα κάνει περιοδεία σε αρκετές πόλεις και νησιά της Ελλάδας αλλά και ότι εκτός από την παράσταση θα περιοδεύσει και ως τραγουδιστρια αφού εκτός από το θέατρο θα κάνει και κάποια live.

Στην παράσταση πρωταγωνιστουν επισης οι: Κώστας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας, Ναταλία Δραγούμη, Νίκος Πολυδερόπουλος, Φωτεινή Ντεμίρη και Αποστολία Ζώη.

Να σας θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αποστολία Ζωή ασχολείται με την υποκριτική, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές του Mega, Πολυκατοικία και s1ngles.

Ενώ την φετινή θεατρική season ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι καθώς ήταν μια εκ των πρωταγωνιστών στην παράσταση Ζητείται Ψεύτης στο θέατρο Παλλάς, που ρίχνει αυλαία την Κυριακή 19/5.