Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την εξάρτηση του από το αλκοόλ

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την εξάρτηση του από το αλκοόλ

Την άγνωστη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αποκάλυψε το βραδυ της Τρίτης στην εκπομπή Late Night του Γιώργου Λιάγκα, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιος αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που διαδραματίστηκε το 1999 με πρωταγωνιστή τον Σεργιανόπουλο, το οποίο ήταν και η αίτια για να διακόψουν την φιλία τους.

Ο Θοδωρής μιλώντας για την «μάχη» του με το αλκοόλ, μίλησε και για τον αείμνηστο συνάδελφό του Νίκο, που δολοφονήθηκε το 2008, μέσα στο διαμέρισμά του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιος είπε

«Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999. Ήταν πριν το Σ’ Αγαπώ Μ’ Αγαπάς, αλλά είχα κάνει το Είμαστε Στον Αέρα, ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν ντράπηκα καθόλου», ανέφερε ο Θοδωρής και εξιστόρησε την προσπάθειά του να πάει και τον Νίκο Σεργιανόπουλο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς: «Ο Νίκος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση!”. Του λέω “γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνε! Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι, αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω!».