Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για την ιστορία πίσω από το δικό του hairlook και γιατί αφήνει τα μαλλιά του μακριά

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καράβα για την ιστορία πίσω από το δικό του hairlook και γιατί αφήνει τα μαλλιά του μακριά

Στα επεισόδια του GNTM πραγματοποιήθηκε το αναμενόμενο makeover και κάποιοι από τους παίκτες έγιναν αγνώριστοι.

Μετά την αλλαγή αυτή στην εμφάνιση των παικτών, ο coach του reality μόδας του Star, Γιώργος Καράβας, αφού δέχτηκε διάφορα μηνύματα από τους followers του για το δικό του hair look, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μια ιστορία.

«Επειδή πολύς κοσμος με ρωτάει για τα μαλλιά μου, θα ήθελα να γνωρίζετε το εξης :

Το 2010 και ενώ είχα τελειώσει από τη θητεία μου στο Ναυτικό , αποφάσισα να ξανά αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν , μαζί με τα γένια που είχα ήδη κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο σώμα.

Ήταν η εποχή που πειραματιζόμουν με το προσωπικό μου στυλ . Τα γένια ήταν κάτι που δεν το εβλεπες σχεδόν πουθενά τότε , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε άτομα του χώρου , που ακόμα και τώρα έχω πολύ υψηλά σε εκτιμηση και αγάπη ( Νικολας Γεωργίου , Παρασκευας Μπουμπουρακας κ.α. ) Σημείο αναφοράς στην επιλογή του κουρέματος μου ήταν το τοπ Μοντελ Jon Kortajarena που μέχρι και τώρα που μιλάμε προσωπικά μιλώντας είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο κομμάτι men’s fashion.

Μέχρι σήμερα έκτοτε δεν έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές σε αυτό , γιατί πολύ απλά αυτό είμαι εγώ, πράγμα το οποίο με έχει οδηγησει επαγγελματικά και προσωπικά στο σήμερα!», έγραψε ο Γιώργος Καράβας στη λεζάντα της ανάρτησής της.