Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Ράμμου για την δουλειά στη λαϊκή αγορά και την οικοδομή

Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Ράμμου για την δουλειά στη λαϊκή αγορά και την οικοδομή

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι, τις δουλειές που έχει κάνει αλλά και τη συμμετοχή του στο Just the 2 of us.

“Ονειρευόμουν ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, να με δω στην τηλεόραση, να μπω στα βραβεία, να παίξω στο mad, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα και χαίρομαι πάρα πολύ» Όπως είπε, είναι αυτοδίδακτος καθώς έμαθε κιθάρα με φίλους, από το διαδίκτυο και εμπειρικά κάτι που του δίνει επιπρόσθετη αξία.”, είπε αρχικά ο Αναστάσιος.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εποχή που δούλευε στην λαϊκή αγορά, αλλά αποκάλυψε πως πολλές φορές πηγαίνει στην οικοδομή και βοηθάει τον φίλο του.

«Τα καλοκαίρια πήγαινα και βοηθούσα τον νονό μου στον πάγκο του στη λαϊκή. Δεν ντρεπόμουν καθόλου, μικρούλης ήμουν τότε. Είχε πλάκα. Έχω δουλέψει και σε μια μεγάλη εταιρεία με ηλεκτρικά. Υπήρξα και πωλητής του μήνα τότε…Όσον αφορά τη δουλειά στην οικοδομή είπε : «Αύριο θα πάω, αφού δεν δουλεύω, δεν κάνουμε τίποτα, θα πάω να τον βοηθήσω, να πάρω ένα μεροκάματο. Είχα πάει στην οικοδομή και με έβαλε να τρίβω κάτι πατώματα. Πριν καιρό στην αρχή της καραντίνας, δεν δουλεύαμε πάλι και έτριβα κάτι πατώματα και του λέω κατά τις τρεις η ώρα «πάω να φύγω, φίλε, πονάει το σώμα μου».

Ήταν να πάω και την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί κουράστηκα. Μου έστειλε σήμερα μήνυμα και μου λέει «θα έρθεις αύριο», του λέω «με τίποτα» και μου απαντά «έλα δεν θα κουβαλήσεις, θα σκουπίζεις μόνο, άντε να κάνεις κι ένα μικρό κουβάλημα». Και θα πάω αύριο να τον βοηθήσω. Δεν έχω πρόβλημα επειδή είμαι αναγνωρίσιμος. Όταν πήγα στην οικοδομή, είχα ανεβάσει βίντεο στο Instagram, που έτριβα πατώματα.»