Η αποκάλυψη της Jennifer Lawrence για τις Kardashians

Η αποκάλυψη της Jennifer Lawrence για τις Kardashians

Η Jennifer Lawrence αντικατέστησε τον Jimmy Fallon στην εκπομπή του, καθώς απουσίαζε λόγω εγχείρησης στη καρδιά την οποία υποβλήθηκε ο γιος του. Η ηθοποιός, κάλεσε την Kim Kardashian και η συνέντευξη μεταξύ τους ήταν απολαυστική.

Η Jennifer έχει δηλώσει, κατά καιρούς, τον θαυμασμό της για το reality, «Keeping Up with the Kardashians» και τις στενές της σχέσεις με την οικογένεια.

Η Kim, αναφέρθηκε στο γεγονός, που η ηθοποιός βρέθηκε γυμνή στην ντουλάπα της μητέρας της Kris Jenner και παραλίγο να την δει, ο σύζυγος της Kim, Kanye West. «Ήρθε πριν δύο εβδομάδες η Τζένιφερ σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί την μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο. Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά» ανέφερε στην εκπομπή.

Παράλληλα, η Kim σε ερώτηση της παρουσιάστρια, για το εάν αερίζεται μπροστά στον σύζυγος της ,Kaney, απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;».