Η αποκάλυψη της Emma Corrin για τις σκηνές της πριγκίπισσας Diana στο The Crown

Η αποκάλυψη της Emma Corrin για τις σκηνές της πριγκίπισσας Diana στο The Crown

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η 4η season της σειράς The Crown.

Μάλιστα, σε αυτή τη νέα season η σειρά ανοίγει το κεφάλαιο που αφορά τον γάμο της Πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η Emma Corrin που υποδύεται την πριγκίπισσα Diana, σε συνέντευξή της στο Radio Times αποκάλυψε πως ζήτησε από τους σεναριογράφους να προσθέσουν σκηνές.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε:

«Δουλεύαμε πάνω στη γλώσσα του σώματός της και φτιάξαμε μαζί ένα έγγραφο που στείλαμε στην ομάδα των σεναριογράφων και έλεγε: “Μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικές σκηνές από αυτό στο σενάριο, γιατί πραγματικά θα μας άρεσε να εμπλουτίσουμε αυτές τις σκηνές;”

Αισθάνθηκα πως αν προσπαθούσαμε να απεικονίσουμε τη βουλιμία με ειλικρινή τρόπο, έπρεπε να τη δείξουμε όντως – διαφορετικά είναι ζημιογόνο σε οποιονδήποτε πέρασε κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Η Diana ήταν πολύ ξεκάθαρη για την εμπειρία της με τη βουλιμία και το θαυμάζω αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Diana αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μάχη της με τη βουλιμία σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Martin Bashir το 1995.