Η απίστευτη αποκάλυψη του Χρήστου Μακρίδη για την σεξουαλική του ζωή και τη γέννηση της κόρης του

Η απίστευτη αποκάλυψη του Χρήστου Μακρίδη για την σεξουαλική του ζωή και τη γέννηση της κόρης του

Στην εφημερίδα “On Time” και στη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Μακρίδης μετά την αποχώρησή του από το Big Brother και αποκάλυψε το πώς έγινε η σύλληψη της κόρης του.

«Εγώ είχα αντοχές να κάτσω κι άλλο, αλλά έπρεπε να γίνουν πράγματα όπως εγώ πίστευα καλύτερα. Διεκδικούσα με κάθε δικαίωμα να μπω κι εγώ στην πεντάδα και στην πρώτη θέση. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν, είπα τη γνώμη μου, βγήκα προτεινόμενος, επέλεξε ο κόσμος ότι πρέπει να φύγω και έφυγα», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Μακρίδης για την αποχώρησή του από το reality του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόρη του Ραφαηλία Μαρία στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. «Το θαύμα στη ζωή μου είναι η κόρη μου και κυριολεκτώ σε αυτό που σου λέω», εξομολογήθηκε.

«Στη συνέχεια πήγαμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, πηγαίναμε κάθε χρόνο. Πήραμε την ευλογία από την ηγουμένη κι είδα και το δεσπότη, τον Ιάκωβο, και μου είπε “Χρήστο, του χρόνου θα έρθετε να βαπτίσετε εδώ το παιδί σας”, ενώ εμείς ξέραμε από τους γιατρούς ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνει έγκυος η γυναίκα μου. Μας το είχαν αποκλείσει.

Με το που γυρίζουμε από Μυτιλήνη, ο πατέρας μου, 67 ετών, έχει καλπάζουσας μορφής καρκίνο και σε δέκα μέρες πεθαίνει. Ερχόμαστε σε επαφή με τη Δώρα 35 δευτερόλεπτα. Η ψυχολογία μου ήταν στο πάτωμα. Στα 40 του πατέρα μου η Δώρα ήταν έγκυος», αποκάλυψε ο Χρήστος Μακρίδης στην εφημερίδα για το πώς έγινε η σύλληψη της κόρης του.