Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη στους επικριτές του και στη Ναταλί Κάκκαβα για την ανάρτηση στο Instagram

Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη στους επικριτές του και στη Ναταλί Κάκκαβα για την ανάρτηση στο Instagram

Ο Χάρης Βαρθακούρης πριν από μερικές ημέρες μέσα από τα προσωπικά του social media θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του Μελωδία, η οποία έγινε δέκα χρονών.

Ωστόσο, μια παράγραφος που έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του, προκάλεσε αντιδράσεις.

«Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Χαλάλι και το ξύλο», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ λίγο αργότερα έσβησε τη φράση “χαλάλι και το ξύλο”.

Ο γνωστός τραγουδιστής φυσικά έκανε χιούμορ, ωστόσο αυτό δεν άρεσε σε μερικούς διαδικτυακούς του φίλους.

Η εν λόγω ανάρτηση σχολιάστηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια έντονη παρατήρηση.

«Ο Χάρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ. Προφανώς αυτό που έγραψε ήταν χιουμοριστικό, ατυχέστατο όμως. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβανόμαστε πότε κάποιος κάνει χιούμορ με το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας άνθρωπος που διαβάζει έστω και για πλάκα ότι “χαλάλι το ξύλο” δεν είναι ωραίο, είναι μια ατυχήσασα στιγμή», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης βλέποντας και την αντίδραση της παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του Open, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, απάντησε μέσω Facebook τόσο στους επικριτές του, όσο και στην Ναταλί Κάκκαβα.

«Όταν κάποιος υπερασπίζεται ένα 0,05% (μπορεί να λέω και πολύ) που δεν έπιασε το αστείο μου, η λογική λέει ότι ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία. Είναι μια «ΑΤΥΧΗΣ στιγμή» για όσους δεν ανήκουν στο 99,95% που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και αντιλήφθηκε το προφανές, ότι αστειεύομαι. Όλα στο βωμό δημιουργίας εντυπώσεων. Κι εγώ ο βλάκας τσιμπάω το δόλωμα… ΧΙΟΥΜΟΡ: είτε έχεις, είτε δεν έχεις. Όπως δεν υπάρχει «λίγο έγκυος» κάπως έτσι και με το χιούμορ. ΥΓ. Αναμένω «υπεράσπιση» γι’αυτούς που θεωρούν ότι η γη είναι επίπεδη. Harry Varthakouris», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.