Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη για την ανάρτηση που άλλαξε

Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη για την ανάρτηση που άλλαξε

Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τα προσωπικά του social media, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του Μελωδία, η οποία έγινε δέκα χρονών.

Ωστόσο, μια παράγραφος που έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η εν λόγω ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη σχολιάστηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια έντονη παρατήρηση.

Ο τραγουδιστής βλέποντας αυτές τις αντιδράσεις, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, απάντησε μέσω Facebook τόσο στους επικριτές του, όσο και στην Ναταλί Κάκκαβα.

Σήμερα Τρίτη, στην πρωινή εκπομπή του Open, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα δε δίστασαν να σχολιάσουν την απόφαση του Χάρη Βαρθακούρη να απαντήσει.

«Δεν νομίζω να είναι 0,05%. Εδώ είμαστε τέσσερις άνθρωποι, οι τρεις είχαν αντίθετη άποψη. Εγώ καταλαβαίνω έναν άνθρωπο που πορεύεται έτσι στη ζωή του, τρολάρωντας, με χιούμορ κλπ. Όμως μερικές φορές πέφτουμε στην παγίδα και κάνουμε ένα κρύο χιούμορ που το καταλαβαίνουμε μόνοι μας. Άλλωστε αν ήταν το 0,05% δεν θα το μάζευε, δεν θα ασχολούταν καν. Θεωρώ πως έχει αντιληφθεί και ο ίδιος και σωστά είπε ο Ετεοκλής, υπάρχουν πραγματικά παιδιά που κακοποιούνται από τους γονείς», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Από την πλευρά της η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε: «Εγώ νιώθω ότι και ο ίδιος κατάλαβε ότι ήταν μια ατυχής στιγμή γι’ αυτό κιόλας ανασκεύασε την δημοσίευση του την αρχική και έβγαλε την επίμαχη φράση με το ξύλο. Είναι λογικό και να πω κάτι άλλο; Το 0,05% στους 10 εκατομμύρια Έλληνες είναι 5.000 άνθρωποι. Δεν είναι μικρός αριθμός ανθρώπων, αν έστω και ένας εξελάμβανε αυτή τη φράση για το ξύλο ως πραγματικό μέτρο παραδειγματισμού, καλώς κάναμε και το αναφέραμε».