Η απάντηση του Πάνου Καλίδη στις καταγγελίες για το ότι εμφανίστηκε σε κλαμπ που έκανε πάρτι ο κορονοϊός

Η απάντηση του Πάνου Καλίδη στις καταγγελίες για το ότι εμφανίστηκε σε κλαμπ που έκανε πάρτι ο κορονοϊός

Ύστερα από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ότι ο Πάνος Καλίδης εμφανίστηκε σε κλαμπ στο Μπουρνάζι, όπου δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού, ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες.

«Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής στο επάγγελμα που καλούμαι από τον επιχειρηματία να εμφανιστώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για συγκεκριμένη ημέρα όπως το λες και τα συμβόλαια», διευκρίνισε ο Πάνος Καλίδης και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να ξέρω με ποιες συνθήκες. Αν θα κολλάει ένσημα, αν θα χρωστάει στην εφορία, αν τηρεί τους νόμους που έχει βάλει το κράτος για τον κορονοϊό. Δεν μπορώ να τα ξέρω αυτά».

«Δεν ξέρω τι έπαιξαν στις γιγαντοοθόνες…», είπε για την καταγγελία ότι υπήρξε μήνυμα στις γιγαντοοθόνες του μαγαζιού, το οποίο ζητούσε από τους θαμώνες να μην φωτογραφίζουν τον χώρο.

«Το τι θα παίξει στη γιγαντοοθόνη θα το χειριστεί ο φροντιστής ή ο ηχολήπτης που έχουν τα κέντρα. Δεν ήμουν υπεύθυνος γι’ αυτό», συμπλήρωσε ο Πάνος Καλίδης.

«Εγώ τα μέτρα τα τήρησα. Εγώ είχα απόσταση από τον κόσμο», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Ο γιος μου μού είπε ότι ένας φίλος μου είδε στην τηλεόραση ότι τραγουδούσες σε ένα μαγαζί που είχε πολύ κορονοϊό», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης, ενώ διευκρίνισε ότι δεν ξέρει αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με τα όσα συμβαίνουν.