Η απάντηση του Θέμη Γεωργαντά στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του στο κύκλωμα κοκαΐνης

Η απάντηση του Θέμη Γεωργαντά στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του στο κύκλωμα κοκαΐνης

Μετά από τα δημοσιεύματα που μπλεκόταν ο Θέμης Γεωργαντάς στο κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα το Κολωνάκι, ο ίδιος απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε με τον δικηγόρο του, Δημοσθένη Πέππα, όπου κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Λίγες ώρες αργότερα, ο παρουσιαστής απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο κύκλωμα, μέσω μιας επιστολής.

Συγκεκριμένα, το δικηγορικό γραφείο του Πέππα έστειλε σε όλα τα Μέσα, την εν λόγω επιστολή:

Aποστέλλω ανακοίνωση του Δικηγορικού γραφείου του κυρίου Δημοσθένη Πέππα σχετικά με το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» εις βάρος του εντολέα μας κυρίου Θέμη Γεωργαντά.

Συγκεκριμένα, στο υπ’ αριθμ. 858 φύλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που κυκλοφόρησε σήμερα την 1η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, τόσο στο εξώφυλλό της επιγραμματικά, όσο και στις σελίδες 12 και 13 αυτού, γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του εντολέα μας με την κατασκευή εντελώς ψευδών σεναρίων.

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε από τον εντολέα μας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου στο Α.Τ Αμαρουσίου κατά του ιδιοκτήτη της ανωτέρω ημερήσιας εφημερίδας (ελλείψει στοιχείων του) και κατά παντός υπευθύνου και συμμέτοχου στην διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.

Σχετικά με την επίμαχη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του κ. Γεωργαντά και η μοναδική εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ιδιότητα του στο καταστατικό της εταιρείας – επιχείρησης ‘’ LILI SHOU ‘’ ως ετερόρρυθμο μέλος και μόνο.

Τέλος, σας κοινοποιούμε την παρούσα προκείμενου να απέχετε από την αναδημοσίευση και την αναπαραγωγή τέτοιων ψευδών δημοσιευμάτων και συνδέσεων του ονόματος του εντολέας μας.