Η απάντηση του Ηλία Βρεττού στην αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το J2US και την αντικατάστασή της από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η απάντηση του Ηλία Βρεττού στην αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το J2US και την αντικατάστασή της από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε συνέντευξη «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Just the 2 of Us», τη νέα του παρτενέρ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και την αντικατάσταση της Ραχήλ Μακρή.

«Το J2Us πιστεύω ότι φέτος έχει πάρει το βραβείο των ανατροπών. Γενικά πολλές ανατροπές και για μένα πολλές αλλαγές. Καινούργιο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, δεύτερη πρεμιέρα για μένα! Όλα καλά.

Η Ευρυδίκη είναι μια χαρά! Είναι πάρα πολύ καλή, έχει όρεξη για προσπάθεια. Θέλω βεβαίως να ευχηθώ περαστικά στη Ραχήλ Μακρή για το τρακάρισμα που είχε. Μιλήσαμε, έμαθα ότι είναι καλά και χάρηκα πολύ. Εύχομαι σύντομα να είναι περδίκι. Θα έπρεπε να γίνει μια αντικατάσταση. Έγινε με την Ευρυδίκη.

Ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα είναι προσωρινή αντικατάσταση της Ραχήλ Μακρή. Όπως σας είπα είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Κι εμείς με τις εξελίξεις πηγαίνουμε. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τώρα τι θα γίνει από δω και πέρα, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

Για την Ευρυδίκη μου ανακοινώθηκε επίσης και με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσω. Η Ευρυδίκη είναι η αντικαταστάτρια και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Την εκτιμώ, είναι παλικάρι, έχει δείξει ότι ξέρει να μάχεται, να προσπαθεί, να βάζει στόχο και να τον πετυχαίνει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Την Τετάρτη το απόγευμα προς βραδάκι το έμαθα πως θα είμαστε μαζί με την Ευρυδίκη. Είχαμε πάρα πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε κι αυτό είναι το άγχος μας. Ελπίζουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται, δεδομένων των συνθηκών», είπε ο Ηλίας Βρεττός.