Η απάντηση του δικηγόρου του Δημήτρη Κοντομηνά για τον γιατρό-μαϊμού που κατηγορείται ότι του “έφαγε” 9,5 εκατ. ευρώ

Η απάντηση του δικηγόρου του Δημήτρη Κοντομηνά για τον γιατρό-μαϊμού που κατηγορείται ότι του "έφαγε" 9,5 εκατ. ευρώ

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δημήτρης Κούρεντας, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο γιατρός-μαϊμού είχε εξαπάτησε στο παρελθόν τον γνωστό επιχειρηματία.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του και αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

«Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως. Μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κορονοϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία. Μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο.

Το αντικείμενο της απάτης δεν είναι τα 55 εκατ. ευρώ που έχει γραφτεί. Το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ και παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή.

Αυτά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του. Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκδίκαση, δεν μπορούμε έτσι να προκαταλάβουμε την απόφαση», είπε ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά.