Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη

Το γεγονός ότι ο Γρηγορης Αρναουτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Νότη Σφακιανάκη και τις ακραίες απόψεις του, προκάλεσε αίσθηση.

Ο παρουσιαστής των «Ραδιοαρβύλα» Αντωμης Κανακης κάλεσε, μεταξύ άλλων, τους υπευθύνους των τηλεοπτικών σταθμών και τους διευθυντές προγράμματος να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα πρόσωπα που καλούνται στις εκπομπές και ξεπερνούν τα όρια…

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε στον Αντώνη Κανάκη

«Όσο κάνω εκπομπή στην τηλεόραση, θα πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν στην ελληνική τηλεόραση και οι τηλεθεατές είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι-νομίζω πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά για να μην το πιστεύεις αυτό- να αποφασίσουν αν αυτά που λέει ένας καλεσμένος είναι σωστά ή όχι. Το να αρχίσω να λέω πως αυτός δεν θα βγει στην τηλεόραση, διότι αυτά που θα πει δεν είναι καλά, νομίζω ότι με κάνει να γίνομαι πιο… πιο… απαυτό που δεν πρέπει να γίνω. Δε θα κρίνω εγώ ποιος θα πει τι, θα κρίνει ο κόσμος αν αυτά που λέω είναι σωστά. Θα βγάζουμε στην τηλεόραση αυτούς που μας αρέσουν ή μόνο αυτούς που δεν έχουν ακραίες συμπεριφορές; Ο καθένας ό,τι νομίζει και ό,τι πιστεύει…» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως το σκετς των «Ραδιοαρβύλα» ήταν καταπληκτικό.