Η απάντηση της Ντέπυς Γκολέμα στο χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη

Η απάντηση της Ντέπυς Γκολέμα στο χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές με ένα χειρόγραφο σημείωμα. Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως αν και η φετινή σεζόν θα είναι απρόβλεπτη εκείνη χαμογελά αισιοδοξεί.

«Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά! Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για εμάς…».

Μετά την αποστολή του μηνύματος της Ελένης, μέσω του γραφείου τύπου του Alpha τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ανάμεσα στα θετικά σχόλια των αναγνωστών υπήρξαν κάποιοι που επικεντρώθηκαν στην περίσσια αισιοδοξία, κάποιοι που σχολίασαν το σταθερότητα εν όψει μαύρου στα κανάλια και κάποιοι που σχολίασαν ακόμα και το γραφικό χαρακτήρα της παρουσιάστριας.

Η Ντέπυ Γκολεμά ήταν μια εκ των κριτών της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Η τηλεκριτικός επέλεξε να απαντήσει στην παρουσιάστρια με ένα επίσης χειρόγραφο σημείωμα, γράφοντας:

«Αγαπητή Ελένη, ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας, ιδιοχείρως. Ο κόσμος Ελένη δεν αλλάζει απλά έχει γίνει το έλα να δει και να μη το γνωρίζεις. Πες μας, που ζεις να έρθουμε κι εμείς. Ίσως εκεί να έχει και άδεια το κανάλι σου, πράγμα πολύ ευχάριστο. Χαιρετισμούς στην υπόλοιπη παρέα που ζει στον κόσμο του Μάλμπορο, επίσης. Φιλικά Ντέπυ».