Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη μετά τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τη βέρα της

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη μετά τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τη βέρα της

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή «The 2Night Show», σχετικά με τη βέρα της.

Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μέσα από το λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της και έγραψε:

«Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου … Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια …. σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφέρει τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ αγαπάς και νοιάζεσαι .. Τώρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τριπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει !καλο Σαβκο σε όλους !!@djrico99».