Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τη δήλωση “όποιος φεύγει από το Star, δεν ξαναγυρνά” και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για τη δήλωση "όποιος φεύγει από το Star, δεν ξαναγυρνά" και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου

Για όλα απάντησε η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωσή της, «όποιος φεύγει από το Star, δεν ξαναγυρνά», αλλά και στην Έλενα Χριστοπούλου και το unfollow που της έκανε.

«Εγώ είπα απλά ότι όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν ξαναγυρνά και αυτό έχει να κάνει και με εμένα και με όλους. Δεν ξαναγυρνάει όποτε θέλει την επόμενη στιγμή.

Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλο αυτό. Κακώς το παρεξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου, γιατί γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος και το έχω αποδείξει πολλά χρόνια. Δεν το είπα κακοπροαίρετη, το είπα έκπληκτη. Βάζω τον εαυτό μου μέσα κι εγώ να ήμουν το ίδιο θα έλεγα για μένα.

Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και καλά έκανε, τι να γίνει; Εγώ φυσικά και την ακολουθώ, γιατί να μην την ακολουθώ; Στην αρχή αναρωτήθηκα, μετά όμως δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη για το πως νιώθει κάποιος.

Είπα ότι δεν έχω κάποιο θέμα, της ευχήθηκα τα καλύτερα. Να είναι καλά και η μία και η άλλη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, ειλικρινά» τόνισε η Βίκυ Καγιά.