Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της

Τα γενέθλιά της έχει στις 29 Ιουνίου η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια θα περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την αγαπημένη της οικογένεια, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Μάλιστα, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να κάνει και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο. Χαρακτηριστικό είναι, πως η ίδια αποκάλυψε πως έκλεισε 36 χρόνια ζωής.

«Ευτυχία είναι να μην χαμογελώ κάθε στιγμή αν δεν το θέλω, να μπορώ να δείξω κάθε μου συναίσθημα γυμνό όπως το αισθάνομαι, ευτυχία είναι να μπορώ να γελάσω και να κλάψω με την ιδία ένταση, να μην φοβάμαι να δείξω την ευαίσθητη πλευρά μου, να μπορώ και να θέλω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με κατανόηση κι αγάπη, να βάζω το κλειδί στην πόρτα μου και ανοίγοντας να αντικρίζω αυτούς που είναι το λιμάνι μου, να αντιμετωπίζω την επιτυχία και την αποτυχία με τον ίδιο τρόπο, να αντέχω να θυμάμαι πως το χρήμα δεν είναι το παν, να τιμώ τους φίλους μου, να μην θεωρώ τον εαυτό μου ξεχωριστό, να μπορώ να είμαι φυσιολογικά απλή σε μια κοινωνία που ζητά το αντίθετο, να ζω “ελεύθερη”…ευτυχία είναι πολλά αλλά κυρίως η ανθρωπιά και η αγάπη στις καρδιές όλων μας που πάντα πονούν όταν μεγαλώνουν….είναι όμορφο το ταξίδι αρκεί να ξέρεις να το εκτιμάς.

Χρόνια μου πολλά…36 σήμερα! @harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα, πατέρα σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα!!! Πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις αμέτρητες και τόσο συγκινητικές ευχές…κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Αντελίνα Βαρθακούρη.