Η αντίδραση του Σήφη και της Μαρινέλας όταν ρωτήθηκαν για τη σχέση τους

Η αντίδραση του Σήφη και της Μαρινέλας όταν ρωτήθηκαν για τη σχέση τους

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τον Σήφη Φαραντάκη και τη Μαρινέλα Ζύλα να έχουν έρθει πιο κοντά στο σπίτι του GNTM.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι δύο τους κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί και αυτό στάθηκε αφορμή οι συμπαίκτες τους να ρίχνουν σπόντες για την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Η Μαρινέλα και ο Σήφης, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να κάνουν παρέα από τις auditions, έδειξαν να ευχαριστιούνται τη φωτογράφηση, αδιαφορώντας για τα σχόλια που ακούστηκαν για το ειδύλλιο τους.

Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώθηκε η δοκιμασία αποχώρησης, ο Σήφης και η Μαρινέλα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου” και προσπάθησαν να αλλάξουν τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν μιας καλής φιλίας.

«Νομίζω ότι επειδή έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση με την Μαρινέλα και δεν ντρέπεται ο ένας τον άλλο και έχουμε μια άνεση αυτό βγαίνει και στο φακό. Οι άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι έχουμε και μια παραπάνω χημεία, δεν το πιστεύω αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια πάρα πολύ καλή φιλία που έχει ξεκινήσει από τις audition και έχει κρατήσει μέχρι τώρα. Όμορφη είναι η Μαρινέλα, εντάξει δεν είναι και η καλύτερη που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ίσως δεν είναι το τέλειο που θα έψαχνα εγώ» είπε ο Σήφης.

Από την πλευρά της η Μαρινέλα δήλωσε: «Ίσως είμαστε πολύ καλοί ηθοποιοί. Το παίξαμε πολύ καλά στο σετ».