Η αντίδραση της Άσπας Τσίνα μετά τη συνάντηση της με την Ελεάνα Παπαιωάννου

Η αντίδραση της Άσπας Τσίνα μετά τη συνάντηση της με την Ελεάνα Παπαιωάννου

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να συναντηθεί η Άσπα Τσίνα με την Ελεάνα Παπαϊωάννου αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

Η τραγουδίστρια, που έχει απομακρυνθεί συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, επισκέφθηκε την συνάδελφό της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Άσπα εξομολογήθηκε το παρασκήνιο της συνάντησης, απαντώντας, παράλληλα, σε εκείνους που την «βομβάρδισαν» με μηνύματα για τους λόγους που την οδήγησαν στο νυχτερινό κέντρο.

Η τραγουδίστρια έκανε και μια δεύτερη ανάρτηση στο facebook γράφοντας

«Οι σχέσεις μου με όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και ο τρόπος με τον όποιο αυτές εξελίχθηκαν ηχηρά ή αθόρυβα στο χρόνο μου δίδαξαν πολλά, μ’ έφεραν πιο κοντά στον βαθύτερο εαυτό μου κι ακόμα έχω να μάθω άλλα τόσα …Τους είμαι λοιπόν ευγνώμων», αναφέρει η Άσπα και συνεχίζει: «δυο μήνες πριν κλείσω τα 40 και έχοντας ξεκαθαρίσει από καιρό πως η φωνή της ψυχής του καθενός μας είναι ο πιο ειλικρινής και αξιόπιστος σύντροφος και φίλος για τον καθένα μας και έχοντας κατανοήσει πλήρως πως κάθε κύκλος που κλείνεις ξεπληρώνοντας το κάρμα σου σε απελευθερώνει και ανοίγει το δρόμο για νέους κύκλους ν’ ανοίξουν, αποφάσισα να αφεθώ στο ένστικτό μου και να μάθω επιτέλους να το ακολουθώ χωρίς καμία αμφιβολία όπως «μπα, μήπως όχι» και «τι θα γίνει αν» και άλλα τέτοια φοβικά χαζά πράγματα που το μόνο που καταφέρνουν πάντα είναι να μας κρατούν πίσω».

Όπως συμπληρώνει, ήθελε να δει και να ακούσει την Ελεάνα και είναι χαρούμενη που το έκανε, και καταλήγει λέγοντας «Πίσω κείμενα δεν υπάρχουν. Για όσους είναι δύσκολο να τα κατανοήσουν αυτά και να το αποδεχτούν, δεν πειράζει, είμαστε διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας και δεν εκπέμπουμε όλοι στα ίδια μήκη κύματος!».