Η αντίδραση με το Βούλγαρο που μεταμφιέστηκε σε Έλενα Παπαρίζου και το τραγούδι «My number one»

Η αντίδραση με το Βούλγαρο που μεταμφιέστηκε σε Έλενα Παπαρίζου και το τραγούδι «My number one»

Την εμφάνιση του Orlin Pavlov στο Your Face Sounds Familiar της Βουλγαρίας, ο οποίος μεταμφιέστηκε σε Έλενα Παπαρίζου στη βραδιά της Eurovision το 2005, στο Κίεβο, με το My number One, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της στην εκπομπή NAMASTE.

Η γνωστή στιχουργός της μεγάλης επιτυχίας εξέφρασε τη μεγάλη της δυσαρέσκεια για το θέαμα που είδε και προέβη σε αποκαλύψεις για το τραγούδι που μας χάρισε την πρώτη θέση στο μουσικό διαγωνισμό.

«Ειλικρινά το αναγνώρισα από τη μουσική. Τους στίχους τους είπε κατά βούληση. Ό,τι θυμόταν έλεγε. Κι επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διευκρινίσω κάτι γιατί πιστεύω ότι απασχολεί όλο τον κόσμο… όχι δεν ενδιαφέρει κανέναν αλλά ας το διευκρινίσω εγώ. Επειδή τείνουν όλες οι διασκευές να λένε “you’ re my secret passion”, ο στίχος δεν λέει “secret”, λέει “sacred”, το ιερό μου πάθος. Η Έλενα το ξέρει σωστά. Και ο Δάντης το ξέρει σωστά γιατί μαζί το γράψαμε. Ο Βούλγαρος είναι για κλωτσίδια, να του κάνουμε μηνύσεις; Όχι μωρέ, είναι σατιρικό show» ανέφερε η παρουσιάστρια.