Η αντίδραση και η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου στην Ραχήλ Μακρή

Η αντίδραση και η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου στην Ραχήλ Μακρή
Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει για τα πρόσφατα σχόλια της Ραχήλ Μακρή.

 

Η Ραχήλ Μακρή είπε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».

Στην ερώτηση που της έγινε η απάντησε η Μαρία Μπεκατώρου «Τι να σχολιάσω σε αυτό; Εγώ το είχα πει πολύ αστεία και χαριτολογώντας. Πρέπει να πάει χρόνος. Δεν πειράζει…»

Η Μαρία απάντησε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια, όταν το διάβασε δεν έκανε τίποτα, δεν ήθελε να σχολιάσει και είπε πως δεν θα κάνει ποτέ καμία πλαστική στο πρόσωπό της. «Αν την δω θα τη χαιρετήσω… δεν έχω κάνει πλαστικές ακόμα, φοβάμαι τα χειρουργία, δεν έχω ανάγκη ακόμα…» είπε στη Φαίη.

Θα δείξεις πίσω τα αυτιά σου ότι δεν έχεις κάνει πλαστικές» αστειεύτηκε η Φαίη.

«Ακόμα» η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε «Δεν είναι κακό, εγώ τα έχω πει. Είναι που φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία. Προς το παρόν νομίζω ότι δεν έχω ανάγκη, αλλά αν φτάσει η στιγμή…»