Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Θέση για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» της Ελεονώρας Μελέτη, με αφορμή μάλιστα και τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού, πήρε μέσα από το «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή χθες άκουσα και διάβασα στα σάιτς, ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω για την Ελεονώρα Μελέτη και με έπαιρναν και από τον σταθμό να δουν τι και πως. Δε σκοπεύω να πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Γιατί όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δε μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις. Δε ξέρω το παρασκήνιο, δε ξέρω τις λεπτομέρειες, δε με αγορά το ζήτημα.

Και όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά, πρέπει να έχεις όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δε μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά δεν έχω και δε θα πω και τίποτα. Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και από εκεί και πέρα όταν κάποιος θέλει να μιλήσει να πει κάτι θα το πει. Σίγουρα δε θα είμαι εγώ αυτή» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.