Η ανακοίνωση των Θεατρικών σκηνών ΑΕ, για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης»

Η ανακοίνωση των Θεατρικών σκηνών ΑΕ, για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης»

Με μια λιτή επιστολή προς τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» η εταιρεία «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε» έκανε γνωστή την ματαίωση της.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, πολλές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το λόγο που η παράσταση τελικά ακυρώθηκε. Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά 24 ηθοποιοί ενώ ζημιωμένο βγαίνει και το Θέατρο Παλλάς από αυτό αφού μένει χωρίς παράσταση.

Η εταιρεία «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την οριστική ματαίωση της παράστασης, στην οποία ωστόσο δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του πρωταγωνιστή, Μάρκο Σεφερλή που φαίνεται να είναι και εκείνος που ευθύνεται για αυτή την κατάσταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί,

Η παραγωγός θεατρική εταιρεία ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑEβρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση ναανακοινώσει τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δ. Ψαθά “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ”για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια. Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι καταβάλαμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της παράστασης, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική και ηθική ζημία από τη συγκεκριμένη ακύρωση. Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε θερμά για την έως σήμερα πρόθεση συνεργασίας και ελπίζουμε να δοθεί σύντομα η ευκαιρία μελλοντικής επιτυχούς συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

Θεατρικές σκηνές ΑΕ.»

Οι λόγοι που θέλουν την εταιρεία στην ανακοίνωση, να μην αναφέρει πουθενά το όνομα του Μάρκου Σεφερλή είναι νομικοί καθώς ο ηθοποιός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν να θίξει το πρόσωπό του.