Η ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του Αντώνη Σρόιτερ

Η ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του Αντώνη Σρόιτερ

Μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ ένα μήνα στο πρόγραμμα του Alpha, όμως ακόμη δεν έχουμε δει τον anchorman του σταθμού στο “δεύτερο ρόλο” που έχει.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Αυτοψία», θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και αναφέρει:

Έρευνα, ρεπορτάζ και αποκαλύψεις για όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας. Αυτά είναι και φέτος τα βασικά συστατικά της εκπομπής «Αυτοψία».

Ο Αντώνης Σρόιτερ, με την κάμερα της εκπομπής, βρίσκεται εκεί που γεννιέται η είδηση, συναντά τους πρωταγωνιστές των θεμάτων και με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις παρουσιάζει όλες τις πλευρές των γεγονότων. Τα αίτια, τα κίνητρα, τις συνέπειες, τις αντιδράσεις.

Πρόσωπα που συζητήθηκαν σπάνε τη σιωπή τους και λένε τη δική τους αλήθεια, για πρώτη φορά. Στοιχεία και άγνωστες πτυχές πολύκροτων γεγονότων βγαίνουν στο φως.

Θέματα κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας δείξουν, άνθρωποι που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

«Αυτοψία»: Πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 24:00