Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2021

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2021

Όπως είναι γνωστό, ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό show έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές του τον Μάιο του 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και πολλές είναι οι χώρες οι οποίες ήδη προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους.

Μερικές από αυτές θα κρατήσουν τον ίδιο εκπρόσωπο με φέτος όπως για παράδειγμα η Ελλάδα, με την Στεφανία Λυμπερακάκη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με την Κύπρο, καθώς ο Sandro Nicolas όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το ΡΙΚ, δεν μπορεί λόγω άλλων καλλιτεχνικών υποχρεώσεων να εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο στο διαγωνισμό και την επόμενη χρονιά.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελα τον νεαρό τραγουδιστή να βρίσκεται εκτός διαγωνισμού, με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου να επιβεβαιώνει χθες τελικά την είδηση, με σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή το ΡΙΚ αναφέρει ότι ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Sandro Nicolas και τον μάνατζέρ του κι αφού έλαβαν υπ’ όψιν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχει ο καλλιτέχνης την ερχόμενη χρονιά, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2021.

«Το ΡΙΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Sandro Nicolas για τη συμμετοχή του στο Eurovision Shine A Light και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση.