Η ανακοίνωση της TÜV HELLAS για την Ρόδα στο Σύνταγμα

Η ανακοίνωση της TÜV HELLAS για την Ρόδα στο Σύνταγμα

Μέχρι την ανακοίνωση αποσυναρμολόγησης της Ρόδας υπήρχαν παρεκκλίσεις και ελλείψεις που δεν ήταν δυνατόν να επιτρέψουν την πιστοποίησή της. 

Σε συνέχεια των τελευταίων ανακοινώσεων που ενέχουν τον Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD)  στη διαδικασία λειτουργίας της Ρόδας στο Σύνταγμα, η εταιρεία εξέδωσε την παρακάτω επιστολή, θέλωντας να αποσαφηνίσει ότι:

«Α) Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης μέλος του TÜV NORD GROUP. O Φορέας διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα της Επιθεώρησης Ψυχαγωγικών Εγκαταστάσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος Φορέας Επιθεώρησης από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) για τη διενέργεια ελέγχων και πιστοποιήσεων σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις διασκέδασης βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων.

Β) Το έργο και οι υπηρεσίες μας καθορίζονται από την απαρέγκλιτη εφαρμογή της νομοθεσίας και των σχετικών Προδιαγραφών εσωτερικών διαδικασιών, για τη διασφάλιση της ασφαλούς και απρόσκοπτης λειτουργίας του εξοπλισμού  και του σεβασμού των κανόνων για την ασφάλεια των επισκεπτών – χρηστών. 

Γ) Κατασκευές όπως η Ρόδα Παρατήρησης είναι διεθνώς αντικείμενο επιθεώρησης, βάσει των σχετικών Προδιαγραφών, από το στάδιο έγκρισης της μελέτης τους, της κατασκευής τους, της εκάστοτε τοποθέτησης – εγκατάστασης έως το στάδιο των τελικών δοκιμών – παραλαβής από διαπιστευμένους Φορείς Επιθεώρησης.

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com