Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη ο οποίος δίνει «μάχη» για την υγεία του εδώ και λίγες ημέρες, νοσηλεύεται με καρκίνο στον Άγιο Σάββα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο ηθοποιός έχει καρκίνο του πνεύμονα και όταν εισήχθη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο, βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε και δεν αφήνει ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς.

Η εξέλιξη της νόσου ακύρωσε το ενδεχόμενο χειρουργικής θεραπείας, αφήνοντας στους ειδικούς ενεργά τα «όπλα» της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας, ενώ, προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί τι θεραπεία πρόκειται να ακολουθήσει.

Μέσω του λογαριασμού της στο facebook, το απόγευμα της Πέμπτης, η εκπρόσωπος της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη, Μαίρη Βιντιάδου, έκανε μια ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία που ήταν με τη σύζυγό του και έγραψε στη λεζάντα:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατάσταση της υγείας του κυρίου Ψάλτη παραμένει σταθερή, με σημάδια βελτίωσης. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Σας παρακαλούμε σεβαστείτε τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι».