Η ανάρτηση και το σχόλιο της Νάταλι Κάκκαβα για την συνάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ελένη Μενεγάκη

Η ανάρτηση και το σχόλιο της Νάταλι Κάκκαβα για την συνάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ελένη Μενεγάκη

Τους τηλεθεατές αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, καθώς ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και πως αποχωρεί από την τηλεόραση.

Μάλιστα, η Ελένη την εκπομπή την αφιέρωσε σε στιγμές απόλαυσης και γέλιου που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά από το πλατό πέρασαν και παλιοί της συνεργάτες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον οποίο η συνεργασία τους έληξε πριν τρία χρόνια και εκ τότε δεν είχαν ξαναμιλήσει.

Μάλιστα, όταν η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Νάταλι Κάκκαβα είδε αυτή την συνάντηση, δε δίστασε να κάνει μια ανάρτηση και ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γι αυτό Σ αγαπάω… Γιατί παραμένεις ο πιο ειλικρινής,ηθικός και αυθεντικός άνθρωπος που ξέρω,χωρίς κανένα ίχνος ματαιοδοξίας..Γιατι ξέρεις να συγχωρείς αλλά και να αναγνωρίζεις..Γιατί όποιον αγαπάς,τον στηρίζεις μέχρι τέλους..Γιατί δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου..Γιατι τη μία στιγμή μπορείς να με κάνεις να συγκινηθώ και την άλλη να σκάσω από τα γέλια… Είμαι τυχερή που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν άντρα μου…Εύχομαι να μη χωρίσουν και ποτέ… Πολύ με συγκινήσατε σήμερα @elenimenegaki και @g.goudaras 16 χρόνια ήταν αυτά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της Νάταλι Κάκκαβα.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε σε αυτή την ανάρτηση: «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να κλαίω όλη ημέρα…».