“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να βλέπει άλλη παρτενέρ δίπλα στον Παπαμιχαήλ”

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να βλέπει άλλη παρτενέρ δίπλα στον Παπαμιχαήλ"

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala, παραχώρησε η Τζένη Ρουσσέα.

H ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Αθήνα, την εισαγωγή της στο Εθνικό Θέατρο αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεκαεφτά χρονών βρέθηκα στην Αθήνα, πριν τελειώσω το Γυμνάσιο, έμεινα σε μια θεία κοντά στο Εθνικό Θέατρο, είχα χαρακτηριστεί φιλάσθενη και έβγαζα το σχολείο κατ’ οίκον. Είχα χρόνο και πήγαινα στη σχολή του Εθνικού ως ακροάτρια. Το επόμενο έτος γράφτηκα. Είχα δασκάλους τον Τερζάκη, τον Παππά, τον Κατσέλη, συμμαθήτρια την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήρθε τον επόμενο χρόνο. Η Αλίκη ήταν ένα πλάσμα σαν αφρός, όμορφη, ζωντανή, έκανε πρόβα και τη χαιρόσουν, ήταν τόσο καλή ηθοποιός» αναφέρει η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια εκφράζει την πεποίθησή της πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε καμία άλλη ως παρτενέρ του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Νομίζω είχε τη βάση γι’ αυτό και τα κατάφερε αργότερα να γίνει ένας μύθος, όχι όμως ισάξιος των ικανοτήτων που διέθετε. Ο Παπαμιχαήλ έπαιξε μαζί μου, αλλά ήταν κάτι που η Αλίκη δεν το ήθελε ποτέ. Δεν μπορούσε να βλέπει άλλη παρτενέρ δίπλα του».