“Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη”

"Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη"

Με περισσότερα από 17 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, συγκαταλέγεται στις πλέον αγαπημένες αστρολόγους.

Η Άση Μπήλιου, μίλησε στη Real Life για τη νέα συνεργασία της με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ αποκαλύπτει και τους λόγους που αποχώρησε από την Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha.

Φέτος σε βρίσκουμε σε άλλο κανάλι. Πώς εξελίσσεται αυτή η τηλεοπτική σεζόν;

Τα πράγματα είναι καλύτερα. Πράγμα που δεν περίμενα. Ήξερα την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχαµε συνεργαστεί ξανά. Γνώριζα ότι είναι καλά παιδιά.

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι στην ώρα σου η τηλεθέαση στη «Φωλιά των Κου Κου» χτυπάει κόκκινο;

Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα, ξέρω τι µου γίνεται. Φαίνεται ότι υπάρχει μια θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, που έχει χτιστεί εδώ και χρόνια. ∆εν είμαι καινούργια στην τηλεόραση, έχω πίσω µου 17 χρόνια. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος μπορεί να σε εµπιστευτεί και να ακούσει μια συµβουλή, ανεξαρτήτως του σε ποιο κανάλι είσαι. ∆εν έχει καμία σημασία αν σήμερα είσαι εδώ και αύριο κάπου αλλού. ∆εν ταυτίζεται δηλαδή το όνομα σου µε ένα κανάλι.

Ωστόσο, για καιρό είχες ταυτιστεί με την Ελένη Μενεγάκη. Ανησυχούσες για το επόμενο βήμα σου;

Είναι λογικό ο κόσμος να µας έχει συνδεδεμένες. Ειδικά όταν αναφέρονται στην αστρολογία και στην Ελένη, έρχομαι εγώ στο μυαλό τους. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί, δέκα ολόκληρα χρόνια. Από εκεί και έπειτα, το έχω ξαναπεί, ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Και έχει να κάνει µε το κανάλι και όχι µε την Ελένη. Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη. Με κάποιον τρόπο ο Alpha µε οδήγησε να φύγω. Οπότε, σαφώς έμεινα και κάποιον χρόνο εκτός τηλεόρασης, πράγμα που δεν µε πείραξε και δεν έφερα ως άγχος, γιατί εγώ δεν είμαι παρουσιάστρια. Έχω ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, το οποίο μπορώ να το κάνω και χωρίς την τηλεόραση. Ζω και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση. Σαφώς, όποιο επάγγελμα και αν κάνει κανείς, από τη στιγμή που έχει κάποια προβολή από την τηλεόραση, ενισχύεται.