Η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει αν κόβεται το “Κουζίνα για Δυο”

Η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει αν κόβεται το "Κουζίνα για Δυο"

Η εκπομπή «Κουζίνα για δυο», που παρουσιάζει φέτος η Αθηναΐς Νέγκα στο Open ολοκληρώνει σιγά-σιγά τον κύκλο της.

Η  δημοσιογράφος θέλησε να τοποθετηθεί για ακόμα μια φορά δημόσια για το τι συμβαίνει με την εκπομπή και αν τελικά κόβεται. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως πριν η εκπομπή προβληθεί στην τηλεόραση τα δημοσιεύματα την είχαν ήδη «κόψει».

Η Αθηναΐς, μέσα από μια ανάρτησή της στο instagram, έγραψε πως ο χρόνος διάρκειας της εκπομπής ήταν προκαθορισμένος και ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα για το αν θα κοπεί ή όχι νωρίτερα, αναφέροντας:

«Ο σύζυγος Γιάννης. Χρόνια του πολλά, απορώ πως με αντέχει, είμαι δύσκολη, ιδιόρρυθμη, η ζωή μας διόλου εύκολη, είναι ένας καλός μπαμπάς και καλός σύζυγος παντός καιρού. Με την ευκαιρία του post θα ήθελα να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να σταματήσουν το εμμονικό ρεπορτάζ κοψίματος.

Το @kouzinagiadio όντως ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του. γυρίστηκαν όσα επεισόδια γυρίζονται ετησίως σ όλες τις ανάλογες εκπομπές (παγκοσμίως) με παίκτες, σπίτια και μαγειρικές. Δεν λέω ψέματα και στηρίζω πλήρως την απάντηση μου επειδή έχει αρχίσει μια παράλογη ιστορία πριν καν η εκπομπή παίξει -δεν υπάρχει νομίζω ανάλογο προηγούμενο φαγωμάρας -με το ζόρι οι δημοσιογράφοι θέλουν να τους πω πως η εκπομπή ντε και καλά «κόπηκε», θα απαντήσω πως φαντάζομαι πως αν υπήρχε κάποια κοσμοϊστορική έκπληξη τηλεθέασης -αν έκανε 72% ναι, ίσως να γυρίζαμε κι αλλά ,όμως συνέβη το αναμενόμενο δεν είχα άλλη εντύπωση από την πρώτη μέρα που «συνόδευσα» αυτή την εκπομπή και το έκανα με χαρά, εργαζόμενη σε συνθήκες που μου επέτρεψαν να το κάνω με αγάπη ( κ να στηρίξω την οικογένεια μου ) κ σε αρμονική συνεννόηση με το @opentvgr που σε λίγο θα γεμίσει με νέα προγράμματα . δεν έχω παράπονα- πως να το κάνουμε; δεν μασάω τα λόγια μου.

Στο τέλος θα πάει κανένας άνθρωπος να γυρίσει μίνι σειρά κ θα πουν πως «κόπηκε». Μερικά project απλώς ολοκληρώνονται. Ας στηρίξουμε επιτέλους την ελληνική τηλεόραση, μας συμφέρει όλους, είναι μεταξύ άλλων κοινωνική προσφορά το να υπάρχει ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, προς τι το φάγωμα κ η ευκολία των ρεπορτάζ κοψίματος ;».

View this post on Instagram

Ο συζυγος Γιάννης .Χρόνια του πολλά, απορώ πως με αντέχει ,ειμαι δύσκολη, ιδιόρρυθμη ,η ζωή μας διόλου εύκολη, είναι ένας καλός μπαμπάς και καλός σύζυγος παντός καιρού . Με την ευκαιρία του post θα ηθελα να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να σταματήσουν το εμμονικο ρεπορτάζ κοψίματος .Το @kouzinagiadio όντως ολοκλήρωσε τα γυρισματα του .γυριστηκαν όσα επεισόδια γυρίζονται ετησίως σ όλες τις ανάλογες εκπομπές(παγκοσμίως) με παίκτες ,σπίτια και μαγειρικές .δεν λέω ψέμματα και στηρίζω πλήρως την απάντηση μου επειδη έχει αρχίσει μια παράλογη ιστορία πριν καν η εκπομπή παίξει -δεν υπάρχει νομιζω ανάλογο προηγούμενο φαγωμάρας -με το ζόρι οι δημοσιογράφοι θέλουν να τους πω πως η εκπομπή ντε και καλά «κόπηκε», θα απαντήσω πως φανταζομαι πως αν υπήρχε κάποια κοσμοϊστορική έκπληξη τηλεθέασης -αν έκανε 72% ναι, ίσως να γυρίζαμε κι αλλά ,όμως συνέβη το αναμενόμενο δεν είχα άλλη εντύπωση από την πρώτη μέρα που «συνόδευσα» αυτή την εκπομπή και το έκανα με χαρά, εργαζόμενη σε συνθήκες που μου επέτρεψαν να το κάνω με αγάπη ( κ να στηρίξω την οικογένεια μου ) κ σε αρμονική συνεννόηση με το @opentvgr που σε λίγο θα γεμίσει με νέα προγράμματα . δεν έχω παράπονα- πως να το κάνουμε; δεν μασάω τα λόγια μου . Στο τέλος θα παει κανένας άνθρωπος να γυρίσει μίνι σειρά κ θα πουν πως «κόπηκε» .μερικα project απλως ολοκληρώνονται.ας στηρίξουμε επιτέλους την ελληνική τηλεόραση, μας συμφέρει όλους, είναι μεταξύ άλλων κοινωνική προσφορά το να υπάρχει ελληνικό τηλεοπτικό προγραμμα, προς τι το φάγωμα κ η ευκολία των ρεπορτάζ κοψίματος ;

A post shared by @ athinaisnega on