Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για τους ηθοποιούς που αποχώρησαν από τη σειρά “Έλα στη θέση μου”

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για τους ηθοποιούς που αποχώρησαν από τη σειρά "Έλα στη θέση μου"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 μέρες TV, η Αθηνά Οικονομάκου μεταξύ άλλων μίλησε για την επόμενη σεζόν της σειράς «Έλα στη θέση μου» και τους ηθοποιούς που αποχωρούν.

Τι είναι αυτό που θέλει η Φαίη περισσότερο; Τη Sofo ή να χωρίσει τον Βλάση από τη Μίκα;

Νομίζω ότι ο μοναδικός της στόχος είναι να κερδίσει τον Βλάση και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τα καταφέρει.. Θεωρεί λοιπόν ότι με το να κερδίσει την εταιρία και να του τη δώσει, θα αποδείξει την αγάπη της και θα καταφέρει να τον πείσει να είναι μαζί.

Αφού αυτοί οι δύο αγαπιούνται, γιατί είναι χώρια;

Γιατί ο Βλάσης είναι τόσο απογοητευμένος και πληγωμένος από τη συμπεριφορά της, που τη φοβάται. Ενώ θέλει μέσα του να πιστεύει ότι τον αγαπάει αληθινά και αυτή επίσης έχει κάνει τα πάντα για να του το αποδείξει, έχει πληγωθεί τόσο βαθιά που δεν την εμπιστεύεται. Πρέπει να παλέψουν πολύ για αυτή τη σχέση και οι δύο για να τα καταφέρουν. Ειδικά η Φαίη.

Τη δικαιολογείτε σε ό,τι κάνει;

Για να υποδυθείς ένα ρόλο δεν γίνεται να μην τον δικαιολογήσεις. Από εκεί και πέρα, ως Αθηνά διαφωνώ πολύ με τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Φαίης. Ωστόσο, καταλαβαίνω απόλυτα και γιατί φέρεται έτσι και πώς έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και για ποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο δεν γνωρίζει πώς να αγαπάει αληθινά.

Τι θα βλέπατε ως πρόκληση για τη νέα σεζόν;

Σίγουρα θα ήθελα να διαφοροποιηθούν αρκετά πράγματα. Ξέρω ότι φεύγουν πολλοί και βασικοί ρόλοι, που σημαίνει ότι θα μπει νέος κόσμος και αυτό θα φέρει ανανέωση. Δεν θέλω να βαλτώσουμε σε μια ιστορία που θα είναι μία από τα ίδια. Θα ήθελα να υπάρχουν διαφορετικά πράγματα, που να έχουν ένα ενδιαφέρον και για το κοινό και για εμάς ως ηθοποιούς.