Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το Instagram

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μέσα σε όσα είπε αναφέρθηκε, στο Instagram της και στα σχόλια που γίνονται για αυτήν. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πόσες ώρες την ημέρα ασχολείται με το account της.

Η Αθηνά Οικονομάκου μεταξύ άλλων τόνισε: «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και ποια είναι η καθημερινότητά μου με το τι πιστεύουν οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν και απλώς παρακολουθούν το Instagram μου είναι εντελώς διαφορετικό. Δέχομαι όλες τις απόψεις και πλέον δεν με στενοχωρεί, ίσως είναι και λογικό. Δεν έχω όμως λόγο ούτε να απολογηθώ ούτε να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. Το μόνο που θα σου πω είναι πως στο δικό μου μυαλό είναι πολύ ευχάριστο ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να αξιοποιεί τα χρήματά του σε ταξίδια από το να τα σκορπάει αλόγιστα δεξιά και αριστερά. Όλα θέλουν ισορροπία και μέτρο.

Να σου πω απλώς ότι ένας λόγος που φαίνεται έτσι στον κόσμο είναι το γεγονός της μεγάλης προβολής που έχει το προφίλ μου. Ανεβάζω μία με δύο φωτογραφίες την ημέρα και κάνω και κάποια Instastories. Βλέπω προφίλ ανθρώπων που δουλεύουν πολύ λιγότερο από εμένα, διασκεδάζουν και ταξιδεύουν πολύ περισσότερο, δεν σταματούν να κάνουν posts και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Αυτό για μένα είναι απορίας άξιο. Για να επανέλθω όμως, για μένα το Instagram αποτελεί κομμάτι της δουλειάς μου, αλλά δεν σταματά να είναι αγάπη, δημιουργία και ευχαρίστηση».