Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο στη σειρά “Η Ζωή της Άλλης”

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο στη σειρά "Η Ζωή της Άλλης"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα, η Αθηνά Οικονομάκου μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της και έκανε αποκαλύψεις για τα αμέτρητα κάστινγκ που πέρασε για να πάρει τον ρόλο στη Ζωή της Άλλης, καθώς τότε στο Mega δεν την ήθελε κανένας.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Εκεί ξεκίνησα. Όταν είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση ένιωσα περίεργα. Ήμουν με φυσικό μαλλί και μου το κούρεψαν καρέ. Ήμουν παιδάκι, 19 χρονών. Αναγνωρίσιμη έγινα στη Ζωή της Άλλης. Μετά το Δεληγιάννειο έκανα μια δουλειά στον Alpha, τους Ατρόμητους, που δεν πήγε καλά και κόπηκε το πρώτο τρίμηνο.

Η εταιρία παραγωγής που έκανε τους Ατρόμητους έκανε και τη Ζωή της Άλλης και με κάλεσαν για κάστινγκ. Όπου μετά από μια σειρά κάστινγκ με τον Δημήτρη Αρβανίτη, τύπου 30, δεν υπήρχε πόσα κάστινγκ έκανα, αμέτρητα. Νομίζω ότι με φώναζε για δύο μήνες καθημερινά και κάθε μέρα μου έδινε και άλλο κείμενο. Με είχε για το ρόλο της Ελπίδας, της καλής, και τελευταία στιγμή γύρισε όλο τούμπα και μου έδωσε το ρόλο της Ξένιας.

Δεν περίμενα ότι θα πάρω το ρόλο, είχα ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ που στο τέλος τους είπα “αν δεν με θέλετε, μη με φωνάζετε γιατί αισθάνομαι άσχημα πια”. Είχα κάνει κάστινγκ με όλους τους Έλληνες ηθοποιούς. Έκανα τόσα κάστινγκ γιατί δεν με ήθελαν από το κανάλι. Ήμουν μια κοπέλα χωρίς εμπειρία, πάρα πολύ μικρή, καθόλου γνωστή και ο ρόλος ήταν καραπρωταγωνιστικός και πολύ δύσκολος και δυνατός. Σε μια καθημερινή σειρά καθημερινή του Mega που πόνταραν πολλά πάνω της, με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη», είπε, η Αθηνά Οικονομάκου.