Η Αθήνα σε ρυθμούς La La Land

Η Αθήνα σε ρυθμούς La La Land

 Η Αθήνα σε ρυθμούς La La Land – Live in Concert

Τι κάνει μια τζαζ μπάντα στους δρόμους της Αθήνας; Σε ποια μυστική αυλή του κέντρου της πόλης δόθηκε το πιο La La Land πάρτι του καλοκαιριού;

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν πριν λίγο καιρό στο κέντρο της Αθήνας, ως προπομπός της σούπερ αναμενόμενης παράστασης La La Land – Live in Concert, που θα έρθει και στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της που βρίσκεται ήδη εν εξελίξει.

Μια παράσταση που συνδυάζει με τον πλέον θεαματικό τρόπο την υπέροχη ταινία με την ζωντανή συνοδεία μιας 73μελούς ορχήστρας, 40μελούς χορωδίας και τζαζ συγκροτήματος, που ερμηνεύουν ζωντανά και παράλληλα με την προβολή της ταινίας, τα βραβευμένα με Oscar τραγούδια και μουσική της κινηματογραφικής επιτυχίας που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια.

Σε ένα ολοήμερο event που εκτυλίχθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η δράση ξεκίνησε το πρωί με μια τζαζ μπάντα να παίζει εντελώς ξαφινκά τη μουσική της ταινίας, μπροστά σε περαστικούς.

Το βράδυ, το event συνεχίστηκε στον πιο δροσερό κήπο του κέντρου της Αθήνας, Black Duck Garden, σε ένα party που ζωντάνεψε τη μουσική και τα τραγούδια της ταινίας μέσα από υπέροχες ερμηνείες της ορχήστρας και βασικούς ερμηνευτές τον Alex Economou και την Γιάννα Βασιλείου.

Τα κρασιά του οινοποιείου  Kir Yianni ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης.

Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο ολοήμερο La La Land event στην Αθήνα και προετοιμαστείτε για τις παραστάσεις που έρχονται: Στην Αθήνα, 8&9 Σεπτεμβρίου στο Τae Kwo Do και στη Θεσσαλονίκη, 10 Σεπτεμβρίου, στο Paok sports arena.

Εισιτήρια ήδη προπωλούνται  σε: viva.gr, 11876, Seven spots, Reload, Media Markt, Ευρυπίδης βιβλιοπωλεία.

#lalalandgreece

Αθήνα: TAE KWON DO
Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: PAOK SPORTS ARENA
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη ζώνη: 60 ευρώ
Α ζώνη: 50 ευρώ
Β ζώνη: 40 ευρώ
Γ ζώνη: 30 ευρώ
Δ ζώνη: 20 & 15 ευρώ

Παραγωγή: People Entertainment Group
Πληροφορίες: www.people.gr