Η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου θα παίζει στο Τατουάζ

Η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου θα παίζει στο Τατουάζ

Η σειρά του Alpha φαίνεται πως γίνεται οικογενειακή υπόθεση για τον Απόστολο Γκλέτσο καθώς η συμμετοχή του Δήμαρχου Στυλίδας είναι γνωστή από το καλοκαίρι, όμως την είσοδό της κάνει και η αδερφή του Άννα. Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από καιρό και πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ.

Η Άννα Γκλέτσου εξηγεί πώς προέκυψε η συμμετοχή της στη σειρά, λέγοντας: «Πέρασα από κανονικό κάστινγκ με την κυρία Δημητρίου, γιατί μπορεί να έχω αδερφό τον Απόστολο, αλλά ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το γεγονός. Για αυτό τα τελευταία χρόνια είχα ασχοληθεί περισσότερο με τα ΔΗΠΕΘΕ. Γενικότερα όμως είχα αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, για προσωπικούς λόγους».

Μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς και στον ρόλο που θα έχει στη σειρά. «Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, με πολύ ενδιαφέρον. Με ιντριγκάρισε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ την κυρία Δημητρίου που με εμπιστεύτηκε και όλους στην παραγωγή, τώρα βρισκόμαστε στα πρώτα γυρίσματα στην Κύπρο. Είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Η Τόνια είναι ψυχολόγος και μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει αισιοδοξία για τη ζωή και είναι πολύ κοινωνική με τους ανθρώπους. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με ένα καταφύγιο ζώων με την περίθαλψη τους κ.λπ. Διαβάζει πολύ, είναι ανεξάρτητο άτομο και δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα παιδιά ούτε ο γάμος και είναι κάτι το οποίο, αναφέρει κιόλας η ίδια. Περνάει καλά με τη ζωή και με τους φίλους της», αποκαλύπτει στο 7 Μέρες TV.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.