Η Ήβη Αδάμου πήρε το πτυχίο της

Η Ήβη Αδάμου πήρε το πτυχίο της

Η Ήβη Αδάμου το είπε και το έκανε. Μετά από ακριβώς 4 χρόνια πήρε το πτυχίο της στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία εμφανίζεται φέτος στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Χρήστου Χολίδη στο «Fever», πάλεψε πολύ για το πτυχίο της. Δεν έλειψε στιγμή από την καθημερινότητα της το διάβασμα για την σχολή της, όποιες και αν ήταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας και η ίδια παραυρέθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για να παραλάβει το πτυχίο της. Κοντά της βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να την συγχαρούν για να γιορτάσουν μαζί της την επιτυχία της.

Η ίδια αναρτώντας μια φωτογραφία με το πτυχίο στα χέρια της, αλλά και μια με μεγάλη ανθοδέσμη μοιράστηκε την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook.

«Ήθελα με αφορμή αυτή την υπέροχη και τόσο σημαντική ημέρα για μένα, να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μήνυμα και όλα τα συναισθήματα που το πλημμυρίζουν. 
Θα θελα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία, που λόγω των σπουδών μου, χρειάστηκε να αφήσω για λίγο την μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι. Σήμερα λοιπόν οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω αφού συνεχίζετε να είστε στο πλάι μου και με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση κρατάω στα χέρια μου και το πτυχίο μου. Κλείνω λοιπόν αυτό το μήνυμα με άλλο ένα ευχαριστώ πρός τα αγαπημένα μου πρόσωπα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.. Να ξέρετε πως από δω και πέρα “Τίποτα δε μας σταματά”…», έγραψε χαρακτηριστικά.