Η Έρρικα Μπρόγιερ απαντάει στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι

Η Έρρικα Μπρόγιερ απαντάει στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”, παραχώρησε η Έρρικα Μπρόγιερ.

Η ηθοποιός επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 20 χρόνια αποχής και σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

Μετά από πολυετή αποχή από τις θεατρικές σκηνές, αποφασίσατε να ανεβείτε ξανά στο σανίδι και μάλιστα με το έργο “Η Παριζιάνα”, στο οποίο είχατε παίξει κι εσείς τότε, πλάι στην αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου.

Έχω να εμφανιστώ στο θέατρο 20 χρόνια και όντως ήταν έκπληξη.

Ποιο ρόλο θα υποδυθείτε τώρα;

Θα κάνω το ρόλο του εφοπλιστή, που έπαιζε ο Γιώργος Γαβριηλίδης, θα κάνω την εφοπλίστρια. Δεν θα χορέψω και δεν θα τραγουδήσω, ούτε τότε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη το έκανα, που υποδυόμουν την Έλεν, την αδερφή της Πελαγίας, που την έκανε η Ρένα Βλαχοπούλου. Ο “έρωτας” στο έργο ήταν ανάμεσα σε μένα και τον Κώστα Καρρά.

Από τη στιγμή που μπορείτε και το υποστηρίζετε, υπάρχει το ενδεχόμενο να απαντήσετε θετικά σε προτάσεις που ενδεχομένως να σας κάνουν;

Αυτό θα εξαρτηθεί από την παράσταση, την επιτυχία της, αλλά και τη δική μου. Ο κόσμος όταν πληρώνει θέλει να δει κάτι καλό.

Εσείς δεν περνάτε πλέον “εξετάσεις” από τον κόσμο.

Μετά από 20 χρόνια, ο κόσμος μπορεί να πει “Τι το ήθελε η Μπρόγιερ και ξαναβγήκε;”.

Το φοβάστε αυτό;

Δεν το φοβάμαι γιατί ο ρόλος είναι τέτοιος. Δεν θα βγω να κάνω μια νέα γυναίκα, αλλά ήδη υπάρχουν κάποια σχόλια, πολύ άσχημα, τα οποία μου τα λένε. Ένα από αυτά τα ανόητα σχόλια ήταν: «Δεν ντρέπεται; Επιτρέπεται 77 χρονών γυναίκα να βγει να κάνει την Έλεν;». Νομίζουν ότι κάνω την πιτσιρίκα που έκανα τότε.