Η έντονη συγκίνησή της Ελένης Μενεγάκη όταν άκουσε την “Κόκκινη γραμμή” της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η έντονη συγκίνησή της Ελένης Μενεγάκη όταν άκουσε την “Κόκκινη γραμμή” της Νατάσας Θεοδωρίδου

Οριστική αυλαία ρίχνει αύριο το μεσημέρι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αφού η παρουσιάστρια αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση για την επόμενη σεζόν.

Από χθες, έχουν αρχίσει να προβάλλονται στην εκπομπή της διάφορα αφιερωματικά βίντεο.

Σήμερα, σε ένα από αυτά τα βίντεο προβλήθηκαν και κάποια στιγμιότυπα από όταν στην εκπομπή είχε πάει ως καλεσμένη η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το βίντεο αυτό έκλεισε με το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» το οποίο προκάλεσε έντονη συγκίνηση στην παρουσιάστρια η όποια είπε:

«Για αυτό δε θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω γιατί την έχω συνδυάσει… Η φωνή της, όπως και να την ακούσω, ζωντανή ή μέσα από ένα cd πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης. Είναι από τις πιο ζωντανές φωνές στα δικά μου αυτιά με έντονα συναισθήματα…

Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, πολύ έντονα συγκινησιακά, και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει γιατί τέτοια είναι η φωνή της, με πολλά γέλια γιατί ότι και να της πεις, τα πιο δύσκολα πράγματα, τα πιο απίθανα, ότι είναι η χειρότερη φάση της ζωής σου, ή η πιο ευτυχισμένη θα σε παρασύρει στο χαμόγελό της, όχι ότι και η ίδια είναι πάντα καλά.

Αυτό τώρα το συνειδητοποιώ μετά από 25 χρόνια που την ξέρω, είναι το κοινό μας στοιχείο έχουμε μια ανάγκη να παρασέρνουμε τον κόσμο στη χαρά. Δε θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος αυτό το ξέρω αλλά θέλουμε να τα περνάμε όλα λίγο πιο… Α, ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα..»