Η έντονη ενόχληση του Βαλάντη με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής του J2US

Η έντονη ενόχληση του Βαλάντη με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής του J2US

Oπως έγινε γνωστό, ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά είναι το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε από το Just the 2 of Us.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλαμ Χαμογέλα» δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το αποτέλεσμα.

«Για μας ήταν πολύ ωραία. Δυστυχώς όμως δε μας είπαν τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι από την προηγούμενη αλλά με την ίδια βαθμολογία. Είναι ένα παιχνίδι απλά σε κάποια παιχνίδια βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα. Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής, το έχω αποδείξει αυτό δε χρειάζεται να μου το πει κάποιος.

Για τη Νικολέττα στεναχωρήθηκα γιατί όντως ήταν καλή. Νομίζω υπήρχαν πολύ χειρότεροι για να φύγουν. Τις τύψεις ας τις έχουν αυτοί που επέλεξαν να φύγει η Νικολέττα έτσι κι αλλιώς ο κόσμος θα το κρίνει αυτό δε θα το αφήσει έτσι. Τα σχόλια ήταν αόριστα όπως κάθε φορά χωρίς κανένα point, τίποτα. Αστάθειες έχουν όλοι, μουσικός είμαι 23 χρόνια. Και με πτυχίο, τόσοι άλλοι δεν έχουν πτυχίο.

Τουλάχιστον αυτοί που κρίνουν. Επειδή μπορώ και καταλαβαίνω, θα έπρεπε να φύγουν κι άλλοι πριν από εμάς, υπήρχαν πολύ καλά ζευγάρια αλλά υπήρχαν και πολύ κακά. Είμαι στεναχωρημένος για τη Νικολέττα και για όλο το σύστημα αξιολόγησης. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σέβονται γιατί δε σέβονται. Να σέβονται αυτούς που εξυπηρετούν τη μουσική….» ανέφερε ο Βαλάντης.