Η Έλλη Τρίγγου αποκαλύπτει τις πρώτες σκέψεις όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο από τις Άγριες Μέλισσες

Η Έλλη Τρίγγου αποκαλύπτει τις πρώτες σκέψεις όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο από τις Άγριες Μέλισσες

Η Έλλη Τρίγγου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Glow.

Η ηθοποιός που την φετινή σεζόν, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις πρώτες σκέψεις όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο.

Τη στιγμή που έπιασες στα χέρια σου το σενάριο από τις «Άγριες Μέλισσες», υποψιάστηκες ότι πρόκειται για την πιο μεγάλη επιτυχία της χρονιάς;

Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα αυτής της δουλειάς δεν είχα κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη ως προς την επιτυχία της. Κατάλαβα, όµως, από την αρχή ότι θα ήταν μια δουλειά µε ποιότητα και λόγο ύπαρξης, ανεξάρτητα από την αποδοχή που θα γνώριζε ή όχι από το τηλεοπτικό κοινό. Λόγω των συντελεστών του σεναρίου και της δημιουργικής και καλλιτεχνικής ομάδας που την απαρτίζουν, ήμουν σίγουρη για το υψηλό επίπεδο που θα δείχναμε στον κόσμο. Νιώθω ευτυχισμένη που το πετύχαμε.

Η τόσο ζεστή ανταπόκριση του κόσμου σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξη για το μέλλον της ελληνικής μυθοπλασίας;

Όντως, το κλίμα γίνεται πολύ αισιόδοξο. Η πιο μεγάλη ανταμοιβή για µένα είναι ότι ακούμε πολύ θετικά σχόλια από τον κόσμο, αλλά και από άλλους συναδέλφους για τις «Άγριες Μέλισσες». Είναι η δουλειά µας, την αγαπάµε πάρα πολύ κι έχουμε μεγάλη ανάγκη να την κάνουμε µε όμορφους όρους. Όταν, λοιπόν, συµβαίνει αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο τόσο γι’ αυτούς που απαρτίζουν μια τέτοια σειρά όσο και για εκείνους που την παρακολουθούν από το σπίτι.