Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται το πρόβλημα υγείας της «Χρειάστηκαν δύο μήνες περίπου για να συνέλθω»

Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογείται το πρόβλημα υγείας της «Χρειάστηκαν δύο μήνες περίπου για να συνέλθω»

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις τραγουδίστριες που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με την καλλιτεχνική της πορεία. Άξια αναφοράς είναι και η εντυπωσιακή της σιλουέτα, την οποία έχει καταφέρει να διατηρήσει ακόμη και μετά τον ερχομό του παιδιού της.

Τι λέει λοιπόν η Έλλη Κοκκίνου σχετικά με τη γυμναστική στη ζωή της; «Δεν ξέρω αν έφτασα να σκέφτομαι τη ματαιοδοξία, αλλά θέλω να είμαι και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου κι αυτό είναι υποκειμενικό. Για να πω, λοιπόν, ότι είμαι σε καλά επίπεδα, το παλεύω. Μέχρι την άνοιξη, θα το έχω πετύχει. Πάντα συνδυάζω τη γυμναστική με τη διατροφή αλλά ένα από τα δύο σ’ εμένα δε λειτουργεί» τόνισε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει. «Η χρήση κορτιζόνης με δυσκόλεψε πολύ, γιατί πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για ν’ αποβληθεί από τον οργανισμό. Μου έχει συμβεί 2 φορές στο παρελθόν. Παίρνω κάθε μέρα το χαπάκι μου, εφ’ όρου ζωής. Απλά, είσαι πάντα σε επιφυλακή. Μ’ έχει πιάσει και μένα το παράπονο. Αλλά κάνω ένα κλικ μέσα μου και λέω «Ηρέμησε, ένα ατυχηματάκι έπαθες και ουσιαστικά είσαι καλά». Τα μικρά και τα περαστικά δεν τα φοβάμαι, δε με πάνε πίσω. Απλώς, με αποδιοργανώνουν. Το άσθμα με δυσκόλεψε, γιατί πέρασα δύσκολα. Χρειάστηκαν δύο μήνες περίπου για να συνέλθω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.