Η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντούν στην υπόθεση με τον Πάνο Καλλίτση

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντούν στην υπόθεση με τον Πάνο Καλλίτση

Φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον Απρίλιο του 2018 η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Πάνου Καλλίτση για το ότι εκείνος είχε κάποια προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας. Την ίδια χρονιά και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2018 εκείνος της κάνει μήνυση για ψευδορκία και απάτη που αρχικά απορρίφθηκε.

Σήμερα, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καλεί εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, δηλαδή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Μαρία Ηλιάκη, με ποινική δίωξη.

Με τρεις ανακοινώσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απάντησαν για την υπόθεση.

Η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την επιστολή της δικηγόρου της, υποστηρίζει ότι από το 2017 δεν έχει μιλήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση περιμένοντας την απόφαση της δικαιοσύνης. Μάλιστα, αισθάνθηκε ότι πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Από την πλευρά της, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε ότι απέχει συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεων της και πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεταξύ άλλων απάντησε ότι αμφισβητείται η αξιοπρέπεια και το ήθος της και πως απέχει συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεων της.