“Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι γνώστης της μόδας”

“Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι γνώστης της μόδας”

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μίλησε η Ραμόνα Βλαντή και πήρε για την κόντρα της Ιωάννας Τούνη με τη Σάσα Σταμάτη.

«Εγώ προσωπικά κάθε φορά που με παίρνει η Σάσα Σταμάτη τηλέφωνο ξέρω ότι πρόκειται για συνέντευξη. Οπότε, είμαι με το μέρος της Σάσας», δήλωσε τονίζοντας ότι είναι σίγουρη ότι η Ιωάννα Τούνη γνώρισε ότι πρόκειται για συνέντευξη.

Παράλληλα, αποκάλυψε αν της λείπουν από το GNTM η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Η Έλενα Χριστοπούλου μου λείπε από το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όχι, μου αρέσει πάρα πολύ τη Ζενεβιέβ», είπε η Ραμόνα.

«Τα αγόρια που έχουν μπει δεν μου αρέσουν καθόλου», σχολίασε για τους άνδρες παίκτες του My Style Rocks και χαρακτήρισε τον Μηνά Αηδόνη fashion victim.

«Στο “My Style Rocks 2” ήταν να είμαι σε κάθε Gala όπως ήταν μετά από μένα ο κύριος Γαβαλάς που ήταν ο τέταρτος κριτής. Δεν στεναχωρήθηκα και πολύ γιατί μπήκε ένας άνθρωπος που για μένα είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για μόδα. Με την υπόλοιπη επιτροπή δεν συμφωνώ και πάρα πολύ εκτός από τον Στέλιο Κουδουνάρη», δήλωσε.

«Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι γνώστης, δεν έχει ένα background στη μόδα. Δεν μπορεί να κρίνει. Όταν δεν ξέρεις για το κάθε πατρόν, το πώς λέγεται το κάθε print, πώς λέγονται τα χρώματα και τα λοιπά… Εγώ δεν θα δεχόμουν σαν παίκτρια να με κρίνει αν δεν ήξερε παραπάνω πράγματα από μένα», ξέσπασε ενάντια της Έλενας Χριστοπούλου.