Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τη συμμετοχή της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τη συμμετοχή της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα!

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον νέο της δίσκο, καθώς και για τις συμμετοχές τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

«Ξέρω ότι η Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το “Όνειρό μου”. Εντάξει, τη Γιάννα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχω συνεργαστεί άψογα με τον πατέρα της δύο φορές, τους θεωρώ από τους πολύ καλούς φίλους που έχω στο πεντάγραμμο, όλη την οικογένεια. Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι, γιατί έχει και κάποια βαλκανικά στοιχεία, πιο ελληνικά στοιχεία. Γνωρίζω και για την Ελένη Φουρέιρα, ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με ένα καταπληκτικό τραγούδι που έχει γράψει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Εύχομαι να πάνε θαυμάσια και οι δύο οι χώρες, μην ξεχνάμε Έλληνες είμαστε όλοι και να περάσουν πανέμορφα. Δεν μπορεί ίσως όλοι να αγαπάνε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει η χώρα και πρέπει κατευθείαν να ξεκινήσουμε να λέμε κακίες. Εγώ ξέρω ότι ο κάθε καλλιτέχνης που πάει, δεν πάει ούτε για να ξεφτιλίσει τη χώρα, ούτε τον εαυτό του. Πάει και δίνει τον καλύτερό του εαυτό και πιστεύει στο τραγούδι που έχει. Τουλάχιστον για την προσπάθεια πρέπει να σεβόμαστε κάτι.

Καλή επιτυχία και στα δύο κορίτσια μας γιατί είναι καταπληκτικές και διαφορετικές. Δεν συγκρίνονται, δεν πρέπει ποτέ ο καλλιτέχνης να συγκρίνεται με άλλον», ανέφερε η Έλενα!

Στη συνέχεια, μίλησε και για την ΕΡΤ καθώς και για την ενδεχόμενη μελλοντική συμμετοχή της στη Eurovision.

Η ΕΡΤ φέτος σε πλησίασε τελικά;
«Φέτος όχι, δεν με πλησίασε»!

Ε, του χρόνο θα σε πλησιάσει…
«Χαχαχα, μην το λες»!

Εσύ θα το συζήταγες ; Γιατί είχες προσπαθήσει πάλι για την Σουηδία…
«Ναι το 2014 είχα προσπαθήσει, είχα έρθει 4η σε 32 τραγούδια. Κοίτα με το κατάλληλο τραγούδι και ανάλογα το πρόγραμμα… Σαφώς αν ποτέ γινόταν η ανάθεση, θα έπρεπε να δω ότι μ’ αρέσει το τραγούδι, αν συμβαδίζει με το πρόγραμμα, δεν μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή»!

Δεν έχεις αυτόν τον φόβο δηλαδή, μην πουν γιατί ξαναπάει;
«Και ο Αλεξάντερ Ρίμπακ που είχε θριαμβεύσει, φέτος ξαναπάει. Καλά κάνει! Και στη Σουηδία, η νικήτρια του 1999 έχει δώσει άλλες 10 συμμετοχές! Και η Loreen επίσης, πέρυσι είχε προσπαθήσει και δεν κέρδισε. Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Υποτίθεται ότι ένας καλλιτέχνης είναι σαν τον πρωταθλητισμό. Δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός φέτος χάσει, του χρόνου δεν θα προσπαθήσει να ξαναπάρει το Κύπελλο»;