Η Έλενα Γαλύφα μιλάει για τις δυσκολίες του να είσαι influencer αλλά και για τα μυστικά της επιτυχίας

Η Έλενα Γαλύφα μιλάει για τις δυσκολίες του να είσαι influencer αλλά και για τα μυστικά της επιτυχίας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα.

Η ίδια μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί η δουλειά μιας influencer δεν είναι και τόσο εύκολη, όσο φαίνεται.

«Για να συλλάβεις μια ιδέα και να αποτυπώσεις ένα ωραίο αποτέλεσμα και να βγάλεις μια ωραία εικόνα και μια ωραία αισθητική, θέλει δουλειά. Από το που θα πας να τα κάνεις, που θα πάρεις αυτά τα πράγματα, από το να πάρεις το προϊόν, να το σετάρεις ωραία…

Και μέχρι να πιάσεις αυτό το brand και το συμβόλαιο θέλει κόπο από πίσω, θέλει μηχανισμό. Δεν έρχονται έτσι τα συμβόλαια. Δεν ξυπνάνε μια μέρα και παίρνουν τη Γαλύφα. Και σιγά σιγά όταν χτίζεις ένα ωραίο προφίλ έρχονται και άλλα. Αλλά θέλει δουλειά.

Μπορεί να κάνω και 100 κλικ για μια φωτογραφία. Και πάντα θα χρησιμοποιήσω τις πρώτες δύο. Γιατί αυτές είναι οι πιο ωραίες και αυθόρμητες. Έχω καταλάβει πως μου αρέσει μια όμορφη ασχήμια του εαυτού μου. Το στημένο δεν το θέλω πια. Και επίσης προσπαθώ να βλέπω τι με κολακεύει στον φακό για να μην κάνω πολύ edit μετά.

Έχω πει όχι σε πάρα πολλά προϊόντα λόγω αισθητικής. Προσπαθώ να χτίσω ένα brand name συγκεκριμένο, να έχω συγκεκριμένη αισθητική, να έχω συγκεκριμένα προϊόντα στο προφίλ μου.

Πρέπει να το χτίσεις αυτό, γιατί όταν είσαι σούπερ μάρκετ και λες παντού ναι κάποια στιγμή και αυτό θα το δει ο πελάτης. Εγώ δε θέλω να πάρω κάποια ευρώ για δύο χρόνια. Θέλω να μείνω και να εξελιχθώ» τόνισε η Έλενα Γαλύφα.