Η έκπληξη του Γιαννη Πλούταρχου στο Xρήστο Μενιδιάτη για τα γενέθλιά του

Η έκπληξη του Γιαννη Πλούταρχου στο Xρήστο Μενιδιάτη για τα γενέθλιά του

Το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουνίου, στο Posidonio διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την παρέα του στην οποία βρισκόταν κι ο προπονητής καλαθοσφαίρισης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αφού τους καλωσόρισε παραχώρησε το μικρόφωνο στον Κωνσταντίνο Αργυρό όπου ερμήνευσε επιτυχίες του και τραγούδησε παρέα και με τον Πλούταρχο. Την ίδια βραδιά, στο Posidonio διασκέδασαν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Θάνος Τζάνης, ο Λευτέρης Κιντάτος ο καθένας με την παρέα του.

Η συγκεκριμένη βραδιά επιφύλασσε και μια έκπληξη για τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Χωρίς να το περιμένει διακόπηκε το πρόγραμμα του Χρήστου, καθώς ο Γιάννης Πλούταρχος, με τον οποίο συνεργάζονται στο «Posidonio» αυτή την περίοδο, ανέβηκε στην πίστα!

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα για το δεύτερο πρόγραμμά του, το οποίο… διακόπηκε, καθώς μία τούρτα εμφανίστηκε. Ο Γιάννης, συνοδευόμενος από την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους  υπόλοιπους τραγουδιστές, εμφανίστηκε στην πίστα κρατώντας μια τούρτα, ενώ όλοι μαζί του τραγούδησαν το «happy birthday» ο οποίος γίνεται 42 ετών.

Αιφνιδιασμένος κι έκπληκτος, ο Χρήστος έσβησε το κεράκι και σχολίασε την τούρτα, που ήταν διακοσμημένη με μία παιδική του φωτογραφία και τη λέξη «προσωρινά», που είναι και ο τίτλος του νέου τραγουδιού.

Ο Χρήστος συγκινήθηκε και ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του για την όμορφη έκπληξη.

Τις θερμότερες ευχές τις έλαβε στο καμαρίνι του τόσο από τον Πλούταρχο και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του σχήματος όσο κι από τον κόσμο.